sky preloader

Društvena odgovornost & sertifikati Politika kvaliteta

Društvena odgovornost kao deo dugoročne poslovne strategije  

SKY Corporation svoju društvenu odgovornost razvija i potvrđuje na regionalnom nivou na kojem posluje. U cilju kontinuiranog podsticanja pozitivnog uticaja na okolinu, naša korporacija kroz svoje aktivnosti i stavove menadžmenta i zaposlenih doprinosi dobrobiti zajednice i pojedinca. Tokom svog dvoipodecenijskog postojanja, SKY Corporation realizovao je niz projekata koji su za cilj imali unapređenje kvaliteta života različitih društvenih grupa. Najveći događaj u našoj organizaciji i produkciji, Music Awards Ceremony (MAC), takođe je imao i humanitarni aspekt: sredstva od prihoda od ulaznica preusmerena su UNICEF-u za projekte podrške adolescentima, kao i za podsticanje rodne ravnopravnosti u zemljama regiona.

SKY Corporation ima sistem menadžmenta usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 27001:2014 kad je u pitanju bezbednost informacija. Kada je u pitanju zaštita životne sredine, sistem mendžmenta usaglašen je sa zahtevima standarda SRPS ISO 14001:2015, dok u domenu upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu radimo po standardu SRPS OHSAS 18001:2008.

Sajtovi za online kupovinu u vlasništvu kompanije SKY Corporation poseduju oznaku poverenja E- Trustmark, koja dokazuje kredibilitet elektronske trgovine.

DS 0-1

MAC međunarodna priznanja Lista

  • German Brand Awards, Berlin: EXCELLENCE IN BRAND STRATEGY AND CREATION, BRAND COMMUNICATION - BRAND EVENTS (Prvo mesto)
  • Global Event Award, BEST CEREMONY (Zlato)
  • Global Event Award, BEST EUROPEAN EVENT (Zlato)
  • Global Event Award, LIVE SHOW (Srebro)
  • Global Event Award, SET DESIGN SUPPLIER (Srebro)
  • Bea World Festival, Milano: BEST MUSICAL EVENT 2019 (Treće mesto)